Fără articole

BARNY’S ROBOFLEX™ 30CPS

RoboFlex™ este un antiinflamator natural, pe bază de acizi alfa și izo-alfa, care se adresează, în special, menținerii confortului coloanei vertebrale (la nivelul zonelor cervicală, toracală, lombară, sacrală ș.a.) și al spatelui, și, în general, a sănătății sistemelor osteomuscular și nervos

44,15 lei
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Referinţă:
BAR006
Etichete:
Ad. favorite
Descriere

RoboFlex, 30 capsule

Pentru sănătatea coloanei vertebrale, a articulațiilor și reducerea promptă a disconfortului. RoboFlex™ este un antiinflamator natural, pe bază de acizi alfa și izo-alfa, care se adresează, în special, menținerii confortului coloanei vertebrale (la nivelul zonelor cervicală, toracală, lombară, sacrală ș.a.) și al spatelui, și, în general, a sănătății sistemelor osteomuscular și nervos. Are o acțiune promptă de reducere a disconfortului demonstrată clinic, fără a avea efecte adverse.
Indicații:

Femei și bărbați de peste 18 ani care se confruntă cu stări ușoare sau intense de disconfort la nivelul coloanei vertebrale și al spatelui.
Femei și bărbați de peste 18 ani care se confruntă cu stări ușoare sau intense de disconfort la nivelul articulațiilor (genunchi, sold, umăr etc.)
Persoanele de peste 3 ani care suferă de disconfort articular de natură inflamatorie sau nervoasă.
Beneficii:
Sprijină sănătatea și flexibilitatea coloanei vertebrale și a spatelui, a articulațiilor și a mușchilor. Reduce prompt disconfortul articular de natură inflamatorie.
Acțiuni:
Se recomandă administrarea suplimentului alimentar RoboFlex™ în următoarele cazuri, ca adjuvant:
- pentru sprijinirea sănătății coloanei vertebrale și a spatelui, a articulațiilor și mușchilor;
- pentru normalizarea activității nervoase;
- în cazuri de disconfort al coloanei vertebrale (la nivelul zonelor cervicală, toracală, lombară, sacrală ș.a.) și al spatelui, în special, ca și la nivelul articulațiilor și al mușchilor, în general;
- în cazul înțepenirii sau rigidizării coloanei vertebrale și a spatelui;
- în cazul dificultăților la mers;
- pentru efectul antioxidant;
- pentru normalizarea densității minerale osoase, mai ales la femei aflate la menopauza;
- persoanelor sănătoase, persoanelor cu nevoie ridicată de absorbție a magneziului pentru susținerea unei activități normale a mușchilor și nervilor.

Ingrediente:
IBUcell™ (Perluxan™/extract din conuri de Hamei (Humulus lupulus), standardizat la minim 30% acizi alfa și izo-alfa, oxid de magneziu și Qmatrix® ACTIValoe®, extract de Aloe vera standardizat la minim 10% polizaharide), capsulă (gelatină, dioxid de titan), stearat de magneziu (agent antiaglomerant).
Mod de administrare:

În cazul unui disconfort ușor sau mediu, se iau 1-2 capsule pe zi în timpul mesei (doza optima este de 2 capsule pe zi, dimineața și seara, în timpul meselor). În cazuri deosebite sau acute, se iau 3-4 capsule pe zi, câte o capsulă la fiecare 6-8 ore, în timpul meselor.
Contraindicații:

Nu se administrează copiilor cu vârsta de până la 3 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează și persoanelor cu intoleranță individuală la oricare dintre componentele preparatului. Acest supliment alimentar nu prezintă reacții adverse, precum manifestări nedorite la nivel gastrointestinal, hepatic, cardiovascular, circulator, renal, nu provoacă somnolența, moleșeală sau dependență. Nu conține substanțe hipnotice sau fitoestrogeni.

Detalii produs
BAR006
Produse similare

Meniu

Setări

Crează un cont gratuit pentru a putea utiliza listele de dorințe.

Conectare