Fără articole

YK – Ginseng + Royal Jelly – 200+300 mg – 10fi x 10ml

Ginsengul, supranumit ,,rădăcina vieţii” sau ,,regele plantelor tonice” din China, este utilizat de peste 4000 de ani pentru calităţile sale energizante şi revigorante. Royal Jelly (lăptişor de matcă) reprezintă secreţia glandelor salivare ale albinelor lucrătoare, constituind hrana reginei albinelor din stup.

12,00 lei
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Referinţă:
HG466
Etichete:
Ad. favorite
Descriere

Ginseng și Royal Jelly, 10 fiole

Proprietăți:
Ginsengul, supranumit ,,rădăcina vieţii” sau ,,regele plantelor tonice” din China, este utilizat de peste 4000 de ani pentru calităţile sale energizante şi revigorante. Royal Jelly (lăptişor de matcă) reprezintă secreţia glandelor salivare ale albinelor lucrătoare, constituind hrana reginei albinelor din stup. Datorită compoziţiei lăptişorului de matcă ce combină într-o reţetă unică vitamine, minerale, proteine, aminoacizi esenţiali, grăsimi nesaturate, colagen şi lecitină, regina-mamă are o durată de viaţă de 20 ori mai mare decât a albinelor care o hrănesc. Asocierea ,,Ginseng & Royal Jelly” reprezintă o ,,reţetă” străveche şi originală, utilizată în toată lumea, pentru întărirea generală a organismului.
Efecte:
Ginseng:
– contribuie la menţinerea sănătăţii pielii şi la funcţionarea normală a sistemului imunitar;
– ajută organismul să se adapteze la stres şi la stări tensionale prelungite;
– ajută la diminuarea oboselii, a extenuării şi la menţinerea activităţii sexuale normale;
– are efect tonic general şi energizant.
Royal Jelly (Lăptişor de matcă):
– ajută la menţinerea apetitului normal;
– contribuie la funcţionarea normală a metabolismului energetic şi la menţinerea vieţii sexuale normale;
– ajută le menţinerea sănătăţii pielii.
Recomandări:
- imunitate, piele, păr, sistemul energetic, activitate sexuală.
Ingrediente active:
500 mg din care extract Ginseng (Panax Ginseng) – 200 mg, Royal Jelly (Lăptişor de Matcă) – 300 mg.
Ingrediente/ fiolă(10 ml): miere, apă purificată, etanol, Royal Jelly/lăptişor de matcă – 300mg, pulbere din rădăcini de Ginseng (Panax ginseng) – 200mg.

Mod de administrare:
Oral, o fiolă odată, cu apă călduţă. Se agită bine (deoarece acest produs poate sedimenta, fără schimbarea calităţii şi a efectelor), se perforează capacul din latex al fiolei cu vârful ascuţit al paiului inclus în cutie şi se bea conţinutul.
Precauţii:
A se evita în timpul sarcinii şi alăptării. A nu se lăsa la îndemână şi la vederea copiilor mici. Dacă sunteţi alergic la înţepătura de albină, nu înseamnă neapărat că nu puteţi lua preparate pe bază de lăptişor de matcă, miere sau propolis. Totuşi, orice produs al albinelor poate fi alergenic la indivizii susceptibili. În caz de reacţie alergică, se recomandă întreruperea administrării produsului şi consultarea urgentă a medicului. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. Contraindicat persoanelor cărora le este interzis/limitat consumul de alcool, precum şi în caz de hipertensiune arterială oscilantă, astm acut, infecţii acute, hipermenoree, depresie severă. A se administra cu prudenţă copiilor, persoanelor diabetice, femeilor însărcinate sau care alăptează. Poate interacţiona cu inhibitori ai monoaminoxidazei, antidiabetice (inclusiv insulina), anticoagulante, digoxina, estrogeni la administrare concomitentă. A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare menţionată la baza etichetei. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic(1 fiolă).

Detalii produs
HG466
Produse similare

Meniu

Setări

Crează un cont gratuit pentru a putea utiliza listele de dorințe.

Conectare