Fără articole

YK – Ginkgo Biloba + Ginseng - 1000+1500mg – 10fi x 10ml

:Oral, o fiolă odată, cu apă caldă. Se agită bine (deoarece acest produs poate sedimenta, fără schimbarea calităţii şi a efectelor), se perforează capacul din latex al fiolei cu vârful ascuţit al paiului inclus în cutie şi se bea conţinutul. Se poate amesteca cu apă, suc de fructe, lapte sau alte băuturi nealcoolice. Durata maximă a curei este de 3 luni.

14,00 lei
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Referinţă:
COC014
Etichete:
Ad. favorite
Descriere

Ginkgo Biloba și Ginseng, 10 fiole

Proprietati: Extractul de Ginkgo Biloba contribuie la: – funcţionarea normală a macro- şi microcirculaţiei (cerebrală, cardiacă şi periferică); – menţinerea capacităţii de concentrare şi memorare.Ginsengul: – contribuie la menţinerea unui sistem imunitar normal; – ajută organismul să se adapteze la stres şi la stări tensionale prelungite; – ajută la diminuarea oboselii şi a extenuării; – efect tonic general şi energizant; – ajută la menţinerea activităţii sexuale normale; – contribuie la menţinerea sănătăţii pielii.
Recomandări:
- circulație, imunitate, piele, păr, sistemul energetic, activitate sexuală, memorie.
Ingrediente active:
- 2500 mg din care extract Ginkgo Biloba – 1000 mg, Ginseng (Panax Ginseng) – 1500 mg.
Ingrediente/fiola(10ml)
- apă purificată, sirop din porumb cu conţinut ridicat de fructoză (izoglucoză), 15% pulbere din rădăcini de Ginseng (Panax ginseng), 10% pulbere din frunze de Ginkgo biloba.
Mod de utilizare:Oral, o fiolă odată, cu apă caldă. Se agită bine (deoarece acest produs poate sedimenta, fără schimbarea calităţii şi a efectelor), se perforează capacul din latex al fiolei cu vârful ascuţit al paiului inclus în cutie şi se bea conţinutul. Se poate amesteca cu apă, suc de fructe, lapte sau alte băuturi nealcoolice. Durata maximă a curei este de 3 luni.
Precauții:
se evită în timpul sarcinii şi alăptării. A nu se lăsa la îndemână şi la vederea copiilor mici. Poate interacţiona cu anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenţi trombolitici, heparine cu masa moleculară redusă, diuretice tiazidice, insulină, NSAID/steroizi nesteroidici, MAOI/inhibitori ai monoaminoxidazei la administrare concomitentă. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se consuma, de preferinţă, înainte de data de expirare înscrisă la baza etichetei. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole).
Atenţionări:

A se evita în timpul sarcinii şi alăptării. A nu se lăsa la îndemână şi la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A se administra cu prudenţă în caz de diabet. A se consuma, de preferinţă, înainte de data de expirare înscrisă la baza etichetei. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic (1 fiolă).

Detalii produs
COC014
Produse similare

Meniu

Setări

Crează un cont gratuit pentru a putea utiliza listele de dorințe.

Conectare